Wilt u beter gevonden worden op Google en zoekt u hiervoor een marketingbureau in of vlak bij Krimpen aan den IJssel? Dan is Roodhorst Marketing hét marketingbureau voor uw bedrijf! Vanuit Krimpen aan den IJssel, vlak bij Rotterdam en Capelle aan den IJssel, help ik bedrijven om beter gevonden te worden op Google. Zo haalt u als ondernemer meer klanten naar uw website.

Neem contact op

Google Ads gecertificeerd

Kennis van adverteren in zoekmachines, gecertificeerd door Google zelf.

Meetbaar resultaat

Het draait om uw resultaat, dus iedere maand een rapportage in uw mailbox.

Één aanspreekpunt

Geen accountmanager, gewoon mij aan de lijn.

Social media advertising

Makkelijk gevonden worden op Google; ik regel het vanuit Krimpen aan den IJssel

Bijna iedereen zoekt wel eens naar een product via Google en zoekmachinemarketing is dé manier om hiervan te profiteren. Als uw advertentie of webpagina dan snel getoond wordt in Google, klikken veel mensen door uw website. Met Google Ads adverteert u gericht en u kunt de prestaties van de advertenties meten aan de hand van statistieken. Zo optimaliseren we uw campagne nog verder. Er zijn meerdere manieren om beter gevonden te worden op Google en mijn marketingbureau in Krimpen aan den IJssel helpt hier graag bij. De volgende onderdelen van Google Ads zorgen voor meer bezoekers op uw site:

  • Google Search
  • Google Display
  • Google Shopping

Hoe werken de onderdelen van Googel Ads?

Als iemand een zoekwoord intypt in de zoekmachine van Google, wordt uw tekstadvertentie getoond. U bereikt mensen via een Google Display advertentie die getoond wordt terwijl mensen aan het browsen zijn op websites. Google Shopping is dan weer heel handig als iemand op zoek is naar een product. Uw advertentie wordt dan getoond in de vorm van een afbeelding met een prijs bovenaan de pagina. Deze methodes zijn dus erg effectief als u meer potentiële klanten wilt aantrekken.

Bereik betere resultaten op Google dankzij mijn marketingbureau

Bent u op zoek naar een marketingbureau dat gespecialiseerd is in onder andere Google Ads en zoekmachineoptimalisatie? Mijn Marketingbureau in Krimpen aan den IJssel helpt u graag om beter gevonden te worden op Google. Vul snel het contactformulier in of bel naar 06-24960712 of stuur een e-mail naar info@roodhorstmarketing.nl.

Online zichtbaar zijn?

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op