Mijn naam is Reinier Roodhorst en ik ben eigenaar van Roodhorst Marketing. Sinds ik in 2015 in aanraking ben gekomen met online marketing, ben ik enthousiast over de kansen die online marketing biedt voor iedere ondernemer.

In 2016 ben ik als marketing manager bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven aan de slag gegaan. Op dit moment beheer ik daar meerdere webshops. Naast mijn werk bij Van Kooten ben ik in 2018 begonnen met het helpen van andere ondernemers op het gebied van online marketing. Sindsdien ben ik actief in verschillende branches en help ik ondernemers met bijvoorbeeld de verkoop van premium verf en de verhuur van afvalcontainers.

U kunt mij laagdrempelig contacten over de mogelijkheden die ik u kan bieden op het gebied van online marketing. Dit kan zijn wanneer u online nog helemaal niet actief bent of het gevoel hebt er meer uit te kunnen halen. Ik denk graag met u mee over bijvoorbeeld het bereiken van de juiste doelgroep en kanalen online, om uiteindelijk uw doelen te verwezenlijken.

De voordelen op een rij:

Reinier Roodhorst
Reinier Roodhorst
Online Marketeer