Social Media Advertising

In 2020 is social media niet meer weg te denken. Van Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest en Linkedin heeft iedereen wel eens gehoord. Grote kans dat uw doelgroep zich ook op (een van) deze kanalen bevindt. Op het gebied van online marketing kunnen deze kanalen effectief gebruikt worden om meer naamsbekendheid creëren en meer bezoekers naar uw website te trekken.

Facebook
· Facebook is het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld
· 10,8 miljoen Nederlanders zijn lid van Facebook
· 7,6 miljoen Nederlanders maken dagelijks gebruik van Facebook

Instagram
· Snelst groeiend social media kanaal van 2020
· 4,9 miljoen Nederlandse gebruikers in Nederland
· 2,7 miljoen Nederlandse dagelijkse gebruikers

 • Gericht
  Op alle social media kanalen bepaalt u zelf aan wie uw advertentie wordt vertoond. Zo selecteert u bijvoorbeeld op locatie, leeftijd, beroep en persoonlijke interesses.Wilt u zich focussen op vrouwen in de leeftijdscategorie van 20-25, wonend in Zuid-Holland en geïnteresseerd in fashion? Dit is geen probleem.

 • Meetbaar
  Hoe presteren de advertenties? U heeft inzicht in allerlei statistieken zoals het aantal vertoningen, klikken, bestellingen en nog veel meer. Deze statistieken worden gebruikt om de campagne verder te optimaliseren, zodat het rendement op uw investering wordt verhoogd.  Bij traditionele media zoals kranten en tijdschriften is het resultaat nagenoeg niet meetbaar.

   

 • Lage kosten
  Social media advertising is in vergelijking met de traditionele manier van adverteren via bijvoorbeeld de radio, tijdschriften of kranten relatief goedkoop. U kunt al veel vertoningen ontvangen voor een paar honderd euro.

Ook adverteren?

Neem contact op