Heeft u er ooit aan gedacht om meer mensen te bereiken via social media marketing door een marketingbureau in of vlak bij Krimpen aan den IJssel in te schakelen? Het is tegenwoordig heel makkelijk en laagdrempelig om informatie te delen via social media, maar het is ook dé manier om meer potentiële klanten te bereiken en aan te trekken. Dit kan zowel op Instagram als op Facebook. Wilt u weten hoe u meer klanten krijgt dankzij social media marketing en wat mijn marketingbureau in Krimpen aan den IJssel, vlak bij Capelle aan den IJssel voor u kan doen? Lees dan snel verder.

Neem contact op

Google Ads gecertificeerd

Kennis van adverteren in zoekmachines, gecertificeerd door Google zelf.

Meetbaar resultaat

Het draait om uw resultaat, dus iedere maand een rapportage in uw mailbox.

Één aanspreekpunt

Geen accountmanager, gewoon mij aan de lijn.

Social media advertising

Adverteren via social media; mijn marketingbureau in Krimpen aan den IJssel weet hoe

Bij Roodhorst Marketing, in de buurt van Rotterdam, help ik ondernemers om beter online vindbaar te zijn. Al jaren neemt het gebruik van Instagram en Facebook toe. Bijna iedereen heeft wel van de twee social mediakanalen gehoord en de kans is dan ook groot dat uw doelgroep de platformen gebruikt. U kunt hen bereiken door bijvoorbeeld advertenties te plaatsen op Facebook. Het voordeel van adverteren op social media is dat u de campagne kunt richten op een specifieke doelgroep. Dat is nou net waar mijn marketingbureau in Krimpen aan den IJssel om de hoek komt kijken. Wilt u bijvoorbeeld focussen op mannen die geïnteresseerd zijn in brommers, in de leeftijdscategorie van 30-40 jaar? Dat is geen enkel probleem! Andere voordelen van adverteren op social media zijn dat de prestaties van een campagne meetbaar zijn en dat de kosten relatief laag zijn. Vergeleken met adverteren via bijvoorbeeld de krant of tijdschriften is het namelijk vrij goedkoop om op social media advertenties te plaatsen.

Laat u adviseren over online marketing door mijn marketingbureau

Met mijn marketingbureau in Krimpen aan den IJssel help ik bedrijven met online marketing door social media in te zetten. Ook zet ik zoekmachinemarketing in om ondernemingen beter vindbaar te maken op internet. Wilt u graag meer weten over mijn diensten of heeft u vragen? Vul dan het contactformulier op de website in, bel naar 06-24960712 of mail naar info@roodhorstmarketing.nl.

Online zichtbaar zijn?

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op